Brann Svelvik / Haugen Fotball : Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende.

En brannkonstabel er savnet © leveres av . Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet.

Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Groenewegen vant i Horten â€
Groenewegen vant i Horten â€" NRK Sport â€" Sportsnyheter from gfx.nrk.no
Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende.

Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.

Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Bebuarane er ikkje gjort greie for og kriseteam er oppretta . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . Fire personer er fortsatt savnet . Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag.

Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. En brannkonstabel er savnet © leveres av . Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet.

Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. For mange vil jobbe på julaften | BA
For mange vil jobbe på julaften | BA from g.api.no
En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.

Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like .

Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. En brannkonstabel er savnet © leveres av . Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. Fire personer er fortsatt savnet . Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann.

En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. En brannkonstabel er savnet © leveres av . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til.

En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Haugen Fotball
Haugen Fotball from www.haugenfotball.no
Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Fire personer er fortsatt savnet . Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet.

Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet.

En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Fire personer er fortsatt savnet . Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . En brannkonstabel er savnet © leveres av . Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Eit bustadhus i svelvik i drammen kommune brann ned til grunnen natt til måndag. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.

Brann Svelvik / Haugen Fotball : Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende.. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i svelvik i drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.